TENTANG KAMI

  • s

Dro

BUBUKA

Hangzhou Dro Textile Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan tekstil terkemuka anu ngahijikeun sareng produksi sareng perdagangan. Kami gaduh tim bisnis anu ngalaman & terampil. Kami gaduh langkung ti 5,500 jinis pola anu sayogi pikeun konsumén pikeun dipilih( pola dicét & dicitak) ti sareng jumlah pola nyaéta ngembang dina tingkat anu tetep 15% unggal taun. Kalayan kualitas anu luar biasa sareng efisiensi tinggi kami, ogé kamampuan anu kuat pikeun ngaropea sakumaha per kabutuhan pelanggan. Mibanda kabeungharan pangalaman dina perdagangan ékspor lawon sareng ngagaduhan reputasi anu hadé di industri.

  • -
    Didirikeun taun 2009
  • -
    11 taun pangalaman
  • -+
    Langkung Ti 5000 + Produk Anu sayogi
  • -% +
    15% + Tumuwuh Gancang

produk

  • Polyester Leopard Printed

    Poliéster Leopard Dicitak

    Ieu mangrupikeun Kamuflase Series anu aya Produk Pedaran Produk Palapis beuratna 170T PU Dilapis 40 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 170T (HD) PU Dilapis 45 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 180T PU Dilapis 48 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 180T (HD) PU Dilapis 49g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 190T PU Dilapis 50 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 190T (HD) PU Dilapis 52g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 210T PU Dilapis 57 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 170T Sliver Dilapis 49 g / ㎡ 150cm / 170cm / 1 ...

  • Polyester Leaf Printed

    Daun Poliéster Dicitak

    Ieu mangrupikeun Kamuflase Series anu aya Produk Pedaran Produk Palapis beuratna 170T PU Dilapis 40 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 170T (HD) PU Dilapis 45 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 180T PU Dilapis 48 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 180T (HD) PU Dilapis 49g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 190T PU Dilapis 50 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 190T (HD) PU Dilapis 52g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 210T PU Dilapis 57 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 170T Sliver Dilapis 49 g / ㎡ 150cm / 170cm / 1 ...

  • Polyester Ham Flower Printed

    Kembang poliésis Ham Kembang ...

    Ieu mangrupikeun Kamuflase Series anu aya Produk Pedaran Produk Palapis beuratna 170T PU Dilapis 40 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 170T (HD) PU Dilapis 45 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 180T PU Dilapis 48 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 180T (HD) PU Dilapis 49g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 190T PU Dilapis 50 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 190T (HD) PU Dilapis 52g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 210T PU Dilapis 57 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 170T Sliver Dilapis 49 g / ㎡ 150cm / 170cm / 1 ...

  • Polyester Geometry Printed fabric

    Poliéster géométri Pri ...

    Ieu mangrupikeun Kamuflase Series anu aya Produk Pedaran Produk Palapis beuratna 170T PU Dilapis 40 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 170T (HD) PU Dilapis 45 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 180T PU Dilapis 48 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 180T (HD) PU Dilapis 49g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 190T PU Dilapis 50 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 190T (HD) PU Dilapis 52g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 210T PU Dilapis 57 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 170T Sliver Dilapis 49 g / ㎡ 150cm / 170cm / 1 ...

BERITA

Jasa Kahiji

  • Naon kaunggulan sareng karugian lawon poliéster

    I. Kauntungannana lawon poliéster: 1. Lawon poliéster ngagaduhan kakuatan anu luhur. Kakuatan serat pokok nyaéta 2.6 ~ BAI5.7 cN / Dtex, sareng kakuatan serat kakuatan tinggi nyaéta 5,6 ~ 8.0cN / Dtex. Kusabab sipat hibroskopisna anu handap, kakuatan baseuh sareng kakuatan garing na dasarna sami. Dampak na ...

  • Naon ciri lawon poliéster taffeta

    Taffeta disebut ogé poliéster taffeta, mangrupikeun lawon anu umum dina kahirupan, tapi salian ti jalma propésional, jalma biasa pikeun pamahamanana henteu jelas, janten urang ngartos karakteristik tafféta poliéster. taffeta lawon Polyester taffeta ciri lawon: Polyest ...