Pabrikan 180T Cina 100% poliéster tafféta kualitas saé

Pedaran pondok:


Detil Produk

Warna lawon

Ieu aya Kamuflase Series anu sayogi

Camouflage Series textile fabrics

Spésifikasi

100% poliéster, Taffeta

Jenis Suplai: Make-to-Order

Jenis: lawon Taffeta

Pola: Pencelupan polos

Gaya: polos, polos atanapi ngaropea

Lebar: Disaluyukeun

Téhnik: anyaman

Fitur: waterproof

Anggo: MOBIL, TAS, silih sambung, NGASAR, MATERI, DIPÉN, payung, GARMEN

Cacah Benang: 63DX63D

Lebar: 150CM 170CM 177CM 181CM

Beurat: 50GSM

Kapadetan: 180T

Warna: Pantone atanapi Numutkeun pamundut pelanggan

Tag: taffeta 180t

MOQ: 1500m / warna

Pamayaran: T / TL / C Western Union

Parameter

Tahan Kalayan Warna (tiasa dipilih):

· GB / T 8427-1998 ≥Grade4

· 40 Jam Kelas 4 (Walmart Standar) AATCC TM 16.3-2014

· 100 Jam Jam3 (Standar Costco) AATCC TM 16.3-2014

GB / T 3920-1997 Ngusap gancang: r Kelas 4

Detil Gancang

Bahan:
100% Poliéster, 100% poliéster
Tipe Suplai:
Ngadamel-ka-Urutan
Jenis:
Taffeta lawon
Pola:
Dicitak
Gaya:
Plaid
Lebar:
57/58 "
Technics:
Anyaman
Fitur:
Tahan cai, Anti Statis, Cimata-tahan, Panas-Isolasi, Tahan Cangkang, Tahan, tahan noda, Noda Nolak, Tahan Cai, wicking, Tahan Kerut, buktina angin
Anggo:
Mobil, Dirasa, Kantong, Tempat Tidur, Lapisan, Payung, Pakéan, Garment, Industri, Sapatu, sofa, cocooan, jas, calana panjang, baju jero, koper, baju aktif, BABY & ANAK, Kantong, Dursasana & Totes, Mantel sareng Jaket, Kostum, Pakean sare, Luar, Bantal, Kaos & Blus, SALIRAN, RAWATAN ANGIN
Sertifikasi:
EN, OEKO-TEX STANDARD 100, Sgs, GRS
Cacah Benang:
20D * 20D
Beurat:
45GSM
Kapadetan:
223 * 183
Jumlah modél:
QY110019
Ngaran Produk:
100 poliéster 20D didaur lawon taffeta kalayan percetakan
Keyword:
lawon didaur
ngetik:
lawon didaur
gaya:
polos
lebar:
57/58
beurat:
45gsm
count benang:
20d * 20d
kapadetan:
223 * 183
nomer modél:
QY110019

 

htr (5)
htr (1)
htr (4)
htr (3)
屏幕快照 2020-09-16 下午2.08.20

Lawon kami di supermarket

屏幕快照 2020-09-16 下午2.19.38

Sértipikasi

  • ge
  • tyj
  • f
  • d
  • sd

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Ieu nyaéta TAFFETA / PONGEE / SATIN aya

    langkung desain

    Hubungi US pikeun kéngingkeun langkung seueur desain!

    pencét tombol pikeun ngahubungi halaman

    taros Kami
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami