Murah lawon poliéster 190T lawon taffeta tahan cai pikeun anti baktéri

Pedaran pondok:


Detil Produk

Warna lawon

Ieu aya Kamuflase Series anu sayogi

Camouflage Series textile fabrics

Spésifikasi

Bahan: 100% poliéster Tipe Suplai: Make-to-Order

Jenis: Pola lawon Taffeta: DILAPAS

Tipe dilapis: Gaya dilapis PA: polos

Lebar: 150CM 170CM 177CM 181CM Téknik: anyaman

Fitur: waterproof Paké: NGASAR

Sertifikasi: Count Benang ISO: FDY

Beurat: 52GSM Kapadetan: 61D

Warna: Tempat Warna Anu Disustomisasi Asalna: Zhejiang. Cina

Paket MOQ 1500M: Digulung dina tabung anu kuat, sareng dibungkus dina kantong plastik

Waktos Pangiriman: 20-25 dinten saatos dikonfirmasi

bahan:
100% poliéster
lega:
58 inci
beurat:
100GSM
count benang:
300-600D
pamakean:
olahraga outdoor
rangkep:
ngagulung
conto:
Henteu aya biaya kirang ti 1 méter, $ 1 langkung ti 1 méter.
tempat asalna:
Hangzhou, Cina

Parameter

Tahan Kalayan Warna (tiasa dipilih):

· GB / T 8427-1998 ≥Grade4

· 40 Jam Kelas 4 (Walmart Standar) AATCC TM 16.3-2014

· 100 Jam Jam3 (Standar Costco) AATCC TM 16.3-2014

GB / T 3920-1997 Ngusap gancang: r Kelas 4

jty (5)
jty (1)
jty (2)
jty (3)
屏幕快照 2020-09-16 下午2.08.20

Lawon kami di supermarket

屏幕快照 2020-09-16 下午2.19.38

Sértipikasi

  • ge
  • tyj
  • f
  • d
  • sd

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Ieu nyaéta TAFFETA / PONGEE / SATIN aya

    langkung desain

    Hubungi US pikeun kéngingkeun langkung seueur desain!

    pencét tombol pikeun ngahubungi halaman

    taros Kami
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami