Tentang Kami

Hangzhou Dro Textile Co., Ltd.mangrupikeun perusahaan tekstil terkemuka anu ngahijikeun sareng produksi sareng perdagangan. Kami gaduh tim bisnis anu ngalaman & terampil. Kami gaduh langkung ti 5,500 jinis pola anu sayogi pikeun konsumén pikeun dipilih( pola dicét & dicitak) ti sareng jumlah pola nyaéta ngembang dina tingkat anu tetep 15% unggal taun. Kalayan kualitas anu luar biasa sareng efisiensi tinggi kami, ogé kamampuan anu kuat pikeun ngaropea sakumaha per kabutuhan pelanggan. Mibanda kabeungharan pangalaman dina perdagangan ékspor lawon sareng ngagaduhan reputasi anu hadé di industri.

s

Kami ngaropea rupa-rupa produk saluyu sareng sarat konsumén anu béda. Produk kami ditandaan kalayan fitur sapertos waterproofness, pencegahan seuneu, sareng perméabilitas uap cai, ventilasi, sareng anti statis, anti statis, sareng anti-ultraviolét. Kalayan seueur aplikasi, produk urang tiasa dijantenkeun awning, parahu nutupan, payung matahari, mebel kebon, tenda sareng kantong.

gr

Kauntungannana

Kacepetan Warna Pinunjul

Tahan warna anu kuat pikeun pelapukan. Sababaraha lawon upami kakeunaan sinar panonpoé pikeun waktos anu langkung lami bakal luntur atanapi kaleungitan intensitas warna na.

Rentang Warna sareng Desain

DRO nyayogikeun pilihan. Satiap jalma mungkin gaduh rasa anu béda sareng karesep warna anu béda. Ku alatan éta, rupa-rupa desain sareng warna diluncurkeun dina pasar pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan anjeun.

Weatherability alus teuing

Tahan karusakan uv sareng luntur. DRO nerapkeun agén meungpeuk ultraviolét anu hadé anu ngajaga tulang tonggong polimér tina lawon tina pangaruh radiasi uv. Sempurna pikeun sadaya aplikasi luar. Kusabab kitu salaku lawon luar, DRO kabuktosan ngagaduhan kamampuan anu kuat pikeun tahan pangaruh tina panjagaan sinar matahari, angin, hujan sareng kalembaban anu berkepanjangan. Éta awét.