Lawon akrilik Pikeun outdoor

Pedaran pondok:


Detil Produk

Warna lawon

Ieu aya Kamuflase Series anu sayogi

Camouflage Series textile fabrics

Émbaran lawon

jy

Roll Width 54 "-61" / 137-155cm (±2cm)

Panjang gulung (rata-rata)50m

Komposisi 100% SolutionDyed Acrylic

Beurat220-400g / m2

Kasautan Warna Pikeun Ngosok (s105-X12: 2016)

Noda garing 4-5

Noda baseuh 4-5

Kasaasan Warna Ka Cahaya (so105-B02: 2014): 8

Kasaasan Warna Ka Cuaca (SO105B04: 1994): 7

Kalenturan Warna Kana Terang (Saatos2000 Jam Parobihan Dina Shad): 3-4 (AATCCTM 16.3-2014; Option3; Xenon Arc Lamp)

Panolak Cai 20 ± 2 ℃ (4920: 2012 (E) SprayTest): 4-5

Alcoho / Panolak Cai (0.6cm10s45 °) (AATCC193): 4

Panolak Minyak (0.6cm30s45) 27.3mn / m (AATCC118): 3

Dipeunteun UPF: 50+

Barang Lawon pikeun lawon tahan cai pikeun gazebo
Kategori Gancang péso dilapis
Beurat 400gsm dugi 1200gsm / 14oz dugi 35oz
Lawon dasar 100% poliéster, anyaman / rajutan 500D / 840D / 1000D / 1300D / 1500D / 2000D
Bérés waterproof, UV / jamur / blok, herang / matte
Tukang seuneu B1 / NFPA-701 aya
Lacquer palapis arcylic aya
Suhu -30 / 70 ℃
Gancangna cahaya ≥6
Kelir biru / beureum / koneng / hejo / bodas / hideung jsb
Aplikasi tenda / mémbran / marquee / awning / kanopi /

struktur arsitéktur / panutup pelindung jsb

Sertifikasi Lingkungan

Kami ngagaduhan sistem manajemen kualitas anu lengkep sareng ilmiah

Teflon

Lawon diubaran ku DuPont Teflon Nanotéhnologi pikeun tingkat stabilitas anu luhur.

Jaminan Terbatas 5 Taun

Jaminan lawon kami 5 taun garansi terbatas. Cakupan jaminan ngan kalebet luntur atanapi kaleungitan warna kusabab degradasi kinerja Warna di lingkungan normal.

Perawatan Gampang

Noda dina Lawon tiasa dibersihkeun ku 37 ℃ cai suhu handap, ku cair sabun nétral, Anjeun tiasa nganggo sikat pikeun sikat enteng. Saatos ngumbah noda, ngan garing sacara alami, ulah pulas, pikeun nyingkahan deformasi lawon, sareng ngalakukeun henteu nganggo setrika suhu luhur, janten kanggo nyingkahan

perubahan warna suhu luhur.

Teflon Téhnologi

Lawon kami diubaran ku Teflon nanotéhnologi, anu ngajantenkeun fluorida janten panghalang di unggal serat pikeun nolak cai sareng noda minyak, tapi henteu mangaruhan kana napas lawon.

Naha Milih lawon Arcylic

yjyt (2)
jtjy (1)
jtjy (2)
jtjy (3)
jtjy (4)
屏幕快照 2020-09-16 下午2.08.20

Lawon kami di supermarket

屏幕快照 2020-09-16 下午2.19.38

Sértipikasi

  • ge
  • tyj
  • f
  • d
  • sd

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Ieu nyaéta TAFFETA / PONGEE / SATIN aya

    langkung desain

    Hubungi US pikeun kéngingkeun langkung seueur desain!

    pencét tombol pikeun ngahubungi halaman

    taros Kami
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk