FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Sakumaha gancang kuring tiasa kéngingkeun harga?

Urang biasana ngadugikeun dina 24 jam saatos urang dipilampah.

Naon MOQ na?

Nomerna, MOQ Kami gumantung kana jumlah anjeun. Saham tiasa nampi urutan alit.

Naha anjeun tiasa ngadamel desain kami atanapi nempatkeun logo kami dina produk?

Leres, kami gaduh departemén R&D propésional urang sorangan, urang tiasa ngadamel desain anjeun nyalira atanapi nempatkeun logo anjeun dina produk, punten kirimkeun desain atanapi panilitian ka email kami (Whatsapp atanapi Skype). Ogé anjeun tiasa ngirimkeun conto anjeun.

Dupi abdi tiasa kéngingkeun conto?

Sampel panginten peryogi produksi 5 ~ 15 dinten.

Upami anjeun ngan ukur milih conto kami. urang tiasa ngirim anjeun sampel énjingna, urang tiasa ngirim anjeun sampel gratis sareng biaya kalayan express bakal ditagihkeun, tapi bakal dipulangkeun saatos pesen tempat.

Naon waktos pangiriman lawon Minimatt?

Barang peryogi 10-30 dinten kanggo didamel, gumantung kana jumlahna, sareng bakal produksi saatos nampi setoran.

Ngeunaan Pamayaran?

Pikeun biaya sampel atanapi jumlah sakedik, anjeun tiasa ngirim kana rekening paypal kami. Kanggo pesenan normal, kami nampi setoran T / T 30%, kasaimbangan anu bakal dibayar ngalawan salinan B / L.

D / P, L / C ogé tiasa ditampi, tapi tangtosna urang langkung resep T / T, anu langkung gampang pikeun urang duaan.

Dupi abdi tiasa nganjang ka pabrik anjeun atanapi kantor?

Pasti, wilujeng iraha waé. Urang ogé tiasa ngatur pikeun angkat di bandara sareng stasiun Hangzhou Xiaoshan.