Kualitas luhur 170T Dicelup Dilapis Taffeta Lining lawon

Pedaran pondok:


Detil Produk

Warna lawon

Ieu aya Kamuflase Series anu sayogi

Camouflage Series textile fabrics

Spésifikasi

Bahan: 100% poliéster Tipe Suplai: Make-to-Order

Jenis: Pola lawon Taffeta: DILAPAS

Tipe dilapis: PU dilapis Gaya: polos

Lebar: 150CM 170CM 177CM 181CM Téknik: anyaman

Fitur: Beurat waterproof: 45GSM

Anggo: kere, Mobil, BAG, simbut, MATERI, Militer, TENT, payung, GARMIT, sapatu, Celana

Cacah Benang: 58D Kapadetan: 170T

Parameter

Tahan Kalayan Warna (tiasa dipilih):

· GB / T 8427-1998 ≥Grade4

· 40 Jam Kelas 4 (Walmart Standar) AATCC TM 16.3-2014

· 100 Jam Jam3 (Standar Costco) AATCC TM 16.3-2014

GB / T 3920-1997 Ngusap gancang: r Kelas 4

Grosir taffeta lawon poliéster 100%

 

Beurat 54GSM
Gaya Polos Dicelup
Bahan 100% poliéster
Téknik Anyaman
Warna Narima customzied
Waktos pangiriman (1) dina waktos 3 dinten
(2) 5-7 dinten upami anjeun badé ngarobih warna anjeun.
MOQ 1batu
Pamayaran T / T Western Union L / C Paypal D / A D / P Tunai Mandiri
Babasan urang gaduh 1000+ warna per spésiés, kami ogé nampi kustomisasi
cara ngarangkep 100 yard / roll 1roll / packing, anggo bahan ramah lingkungan.

 

rht (2)
rht (1)
rht (4)
rht (1)
屏幕快照 2020-09-16 下午2.08.20

Lawon kami di supermarket

屏幕快照 2020-09-16 下午2.19.38

Sértipikasi

  • ge
  • tyj
  • f
  • d
  • sd

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Ieu nyaéta TAFFETA / PONGEE / SATIN aya

    langkung desain

    Hubungi US pikeun kéngingkeun langkung seueur desain!

    pencét tombol pikeun ngahubungi halaman

    taros Kami
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami