Warta

  • Naon kaunggulan sareng karugian lawon poliéster

    I. Kauntungannana lawon poliéster: 1. Lawon poliéster ngagaduhan kakuatan anu luhur. Kakuatan serat pokok nyaéta 2.6 ~ BAI5.7 cN / Dtex, sareng kakuatan serat kakuatan tinggi nyaéta 5,6 ~ 8.0cN / Dtex. Kusabab sipat hibroskopisna anu handap, kakuatan baseuh sareng kakuatan garing na dasarna sami. Dampak na ...
    Maca deui
  • Naon ciri lawon poliéster taffeta

    Taffeta disebut ogé poliéster taffeta, mangrupikeun lawon anu umum dina kahirupan, tapi salian ti jalma propésional, jalma biasa pikeun pamahamanana henteu jelas, janten urang ngartos karakteristik tafféta poliéster. taffeta lawon Polyester taffeta ciri lawon: Polyest ...
    Maca deui
  • Hangzhou DRO Tekstil- Suplai lawon luar

    Hangzhou DRO Textile Co., Ltd. mangrupikeun lawon filamén, lawon poliéster lawon, lawon lawon Oxford, lawon lawon dyeing, lawon benang-dyed, lawon akrilik, lawon taffeta, lawon pongee spinning, lawon benang-dyed sareng produk sanés anu profesional produksi jeung ngolah parusahaan, co kami ...
    Maca deui