Naon kaunggulan sareng karugian lawon poliéster

I. Kaunggulan tina lawon poliéster:

1. lawon poliéster gaduh kakuatan tinggi. Kakuatan serat pokok nyaéta 2.6 ~ BAI5.7 cN / Dtex, sareng kakuatan serat kakuatan tinggi nyaéta 5,6 ~ 8.0cN / Dtex. Kusabab sipat hibroskopisna anu handap, kakuatan baseuh sareng kakuatan garing na dasarna sami. Kakuatan pangaruhna 4 kali langkung luhur tibatan nilon sareng 20 kali langkung luhur tibatan serat viscose.

2. Super élastisitas lawon poliéster. Modulus elastis 22 ~ 141cN / dtex, 2 ~ 3 kali langkung luhur tibatan nilon, anu teu katandingan ku kaén anu sanés.

3. lawon poliéster gaduh résistansi panas anu saé. Tiasa dicarioskeun yén dacron mangrupikeun lawon serat kimia anu tahan-panas sareng gampang dirobih. Upami didamel kana rok lipit, tiasa dijaga lipatan ogé tanpa setrika teuing.

Ii. Kalemahan lawon poliéster:

1. nyerep uap anu goréng, nyerep uap lawon poliéster, janten papakéan poliéster bakal raoseun, kalayan éléktrostatik sederhana, inféksi debu, pangaruh kaéndahan sareng kanyamanan, tapi saatos diberesihkeun saderhana pisan sareng pikaboseneun, sareng kakuatan baseuh ampir henteu serelek, teu aya deformasi, ngagaduhan fungsi ageman anu saé pisan.

2. Goréng harta banda. Kusabab henteu aya gén dyeing khusus dina ranté molekular poliéster sareng polaritasna leutik, dyeing kawilang sesah sareng gampang dicelup.

3, gampang dibébél, lawon poliéster mangrupikeun salah sahiji barang serat sintétis, sareng iraha waé lawon serat sintétis ngagaduhan adegan piling, barang lawon poliéster dianggo salami waktos bakal ngagaduhan tempat kajadian piling.

Hangzhou Dro Tekstil mangrupikeun pabrikan lawon poliéster. Wilujeng kanggo konsultasi


Waktos Post: Nov-09-2020