Naon ciri lawon poliéster taffeta

Taffeta disebut ogé poliéster taffeta, mangrupikeun lawon anu umum dina kahirupan, tapi salian ti jalma propésional, jalma biasa pikeun pamahamanana henteu jelas, janten urang ngartos karakteristik tafféta poliéster.

lawon taffeta
Karakteristik lawon tafféta poliéster: Poliéster tafféta mangrupikeun lawon serat kimia tradisional, kalayan kualitas anu saé, awét sareng tahan kaabus, murah, gampang dijaga sareng kaunggulan sanésna, jalma resep. Utamana saatos pamrosésan anu jero sareng panerapan prosés palapis, tampilan permukaan lawon ningkat pisan. Khususna, sutra poliéster matte diadopsi. Lawon anu didamel tina lawon ieu ngagaduhan warna anu langkung lemes sareng penampilan anu pikaresepeun, anu cocog pikeun ngadamel baju santai, baju olahraga sareng pakean barudak. Rupa-rupa warna nambihan pesona ngagoda. Taffeta poliéster matte ditampi kusabab penampilanana cerah sareng harga murah, poliéster taffeta tiasa didamel jaket, payung, mobil, baju olahraga, tas tangan, lapisan koper, kantong saré, tenda, tirai pancuran, taplak meja sareng sajabina. Poly Taffeta mangrupikeun lawon serat kimia tradisional. Ieu parantos populér pikeun sababaraha waktos, tapi penjualan parantos turun kalayan ditambahan panén anyar lawon sintétis. Dina taun-taun ayeuna, lawon poliéster taffeta nganggo sutra matte, sareng nganggo ciri-ciri anyar anu warni di pasar. Aranjeunna nganggo benang poliéster matte, anu lemes sareng langkung pikaresepeun. Éta cocog pikeun ngadamel baju santai baju olahraga pikeun murangkalih. Aya puluhan warna, awak luhurna modis pisan, ditambihan pesona ngagoda. Matte polyester taffeta gampang ditampi kusabab penampilanana cerah sareng harga murah. *** caket, taffeta anti bulu kapadetan tinggi ngagaduhan pesona unik. Pinuh tanaga. Éta ogé parantos janten lawon lint-proof ipis anu urang milari tina folder polos aslina. "290T atanapi langkung polyester taffeta" na parantos ditampi ku seueur pabrik pakean. Spésipikasi produk nyaéta 290T 300T 320T, jsté Bahan poliéster filamén anu kalibet sadayana semi-gloss FDY48D / 48F 50D / 48F, sareng sajabana, anu jelas langkung saé tibatan sateuacanna di pasar.

Tafféta poliéster

Kusabab penjualan jaket handap, jet cai hilir dikepang "290T + suhu khusus *** naga" dianggo pikeun minyak sareng kaca spion di balik lawon jaket handap, ogé pikeun lapisan jaket handap ku anti bulu palapis. Léngsér sareng lawon didamel tina poliéster semi-tumpul FDY50D / 48F sareng anyaman polos dina alat jet cai. Éta interleaved numutkeun (290T atanapi saluhureuna) spésifikasi. Lawon na flabby. Ngirangan Alkali pikeun ngawarnaan palastik lemes sareng prosés sanésna, numutkeun kabutuhan konsumén, mencét sareng ngempelkeun sareng prosés désain khusus sanésna, produkna ngagaduhan tékstur seragam, permukaan ipis sareng lemes, lemes sareng lemes, henteu crunching sareng henteu ngarobih ciri, henteu ngan ukur tiasa dilakukeun lawon olahraga lalaki sareng awéwé mangrupikeun lapisan idéal jaket usum tiis. Aranjeunna geulis sareng lemah lembut, kalayan gaya modéren. Lebar lawonna 160 cm. Kusabab kapadetan tinggi F, gaya poliéster taffeta raoseun pisan dipakena, janten populér pisan. Ku alatan éta, semi-punah 48D / 48F 50D / 48F 68D / 48F dina pasar benang poliéster populér pisan, sareng harga benang poliéster naék sedeng.


Waktos Post: Nov-09-2020