100% Poliéster 210T Taffeta Lapisan lawon Pikeun Garment

Pedaran pondok:


Detil Produk

Warna lawon

Ieu aya Kamuflase Series anu sayogi

Camouflage Series textile fabrics

Spésifikasi

Bahan: 100% poliéster

Jenis Suplai: Make-to-Order

Jenis: lawon Taffeta

Pola: BENEH DYED

Gaya: polos

Lebar: 150CM 170CM 177CM 181CM

Téhnik: anyaman

Fitur: Ramah lingkungan

Anggo: NGASAR

Sertifikasi: sgs

Cacah Benang: 68D

Beurat: 60GSM

Kapadetan: 210T

Pamakéan: Batesan GARMIT

Parameter

Tahan Kalayan Warna (tiasa dipilih):

· GB / T 8427-1998 ≥Grade4

· 40 Jam Kelas 4 (Walmart Standar) AATCC TM 16.3-2014

· 100 Jam Jam3 (Standar Costco) AATCC TM 16.3-2014

GB / T 3920-1997 Ngusap gancang: r Kelas 4

bahan:
100% T + PU
lega:
60 inci
beurat:
110GSM
count benang:
300-600D
pamakean:
olahraga outdoor
rangkep:
ngagulung
conto:
Henteu aya biaya kirang ti 1 méter, $ 1 langkung ti 1 méter.
tempat asalna:
Hangzhou, Cina

 

hrt (1)
hrt (2)
hrt (3)
hrt (4)
屏幕快照 2020-09-16 下午2.08.20

Lawon kami di supermarket

屏幕快照 2020-09-16 下午2.19.38

Sértipikasi

  • ge
  • tyj
  • f
  • d
  • sd

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Ieu nyaéta TAFFETA / PONGEE / SATIN aya

    langkung desain

    Hubungi US pikeun kéngingkeun langkung seueur desain!

    pencét tombol pikeun ngahubungi halaman

    taros Kami
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami