Poliéster Leopard Dicitak

Pedaran pondok:


Detil Produk

Warna lawon

Ieu aya Kamuflase Series anu sayogi

Camouflage Series textile fabrics

Panjelasan Produk

Barang Palapis beurat lébar
170T PU dilapis 40 g / 150cm / 170cm / 177cm181cm
170T(HD) PU dilapis 45 g / 150cm / 170cm / 177cm181cm
180T PU dilapis 48 g / 150cm / 170cm / 177cm181cm
180T(HD) PU dilapis 49g / 150cm / 170cm / 177cm181cm
190T PU dilapis 50 g / 150cm / 170cm / 177cm181cm
190T(HD) PU dilapis 52g / 150cm / 170cm / 177cm181cm
210T PU dilapis 57 g / 150cm / 170cm / 177cm181cm
170T Sliver Coated 49 g / 150cm / 170cm / 177cm181cm
180T Sliver Coated 52 g / 150cm / 170cm / 177cm181cm
190T Sliver Coated 58 g / 150cm / 170cm / 177cm181cm
230T Satin PU dilapis 72 g / 150cm / 170cm / 177cm181cm
240T Satin PU dilapis 65 g / 150cm / 170cm / 177cm181cm
300T Satin PU dilapis 78 g / 150cm / 170cm / 177cm181cm
190T Dicelup Pongee Sliver Coated 65 g / 150cm / 170cm / 177cm181cm
190T Dicitak Pongee PU dilapis 63 g / 150cm / 170cm / 177cm181cm
190T Pongee PVC dilapis 75 g / 150cm / 170cm / 177cm181cm
200D * 200D Oxford Sliver Coated 130 g / 150cm / 170cm / 177cm181cm

Hubungi kami pikeun kéngingkeun desain Anu Langkung Seueur & Spesifikasi.

Ngaran Barang Kualitas luhur floral dicetak manteng 100% lawon poliéster satin pikeun papakéan
Jumlah Modél SK-P-190111-310
Jumlah Benang 20D + 26D * 75D
Beurat 120GSM
Desain / Warna Disaluyukeun
Bahan Mérial Poliéster 100%
Palayanan 24 Jam online. Desain Khusus
Sampel Waktos sareng Parobihan 7-10 dinten
Waktos pangiriman 40-45dinten
Anggo Pakéan / Baju / Kaos


Kaunggulan Kami

v
er
屏幕快照 2020-09-16 下午2.08.20

Lawon kami di supermarket

屏幕快照 2020-09-16 下午2.19.38

Sértipikasi

  • ge
  • tyj
  • f
  • d
  • sd

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Ieu nyaéta TAFFETA / PONGEE / SATIN aya

    langkung desain

    Hubungi US pikeun kéngingkeun langkung seueur desain!

    pencét tombol pikeun ngahubungi halaman

    taros Kami
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk